ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥ"

Εξετάσεις Εργαστηρίου και Θεωρίας ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ

Οι εξετάσεις του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ “ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ” θα γίνουν δια ζώσης την Παρασκευή 18-9-2020. Όσοι επιθυμούν να εξετασθούν στο Εργαστήριο, θα πρέπει υποχρεωτικά να το δηλώσουν μέσω αποστολής email στη διεύθυνση vkamperidou@for.auth.gr,  έως και 17/9/2020 στις 14.00 ή τηλεφωνικά στο 2310998877 τη Δευτέρα 14/9 ή Τρίτη 15/9 τα πρωινά για να σας δηλωθεί η ακριβής ώρα προσέλευσης. Δεν θα επιτραπεί η προσέλευση φοιτητών άλλη ώρα από αυτή που θα ορισθεί με τον καθένα, ούτε η προσέλευση φοιτητή που δεν το έχει δηλώσει.

Την Πέμπτη 17/9 και ώρα 9.30-12.30, όσοι επιθυμείτε θα μπορείτε να δείτε το προϊόντα ξύλου σε πινακίδα στο χώρο του εργαστηρίου στο κτήριο του Τμήματος στο ΑΠΘ (1ος όροφος, άνωθεν της Γραμματείας).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την προσέλευση στους χώρους του εργαστηρίου θα φέρετε υποχρεωτικά μάσκα και γάντια προστασίας και θα τηρείτε τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Οι εξετάσεις της ΘΕΩΡΙΑΣ “ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ” θα γίνουν διαδικτυακά σύμφωνα με το πρόγραμμα εξεταστικής, την Τρίτη 22/9, αυστηρά μόνο για τους επιτυχόντες του εργαστηρίου, οι οποίοι θα ενημερωθούν σχετικά με νέο μήνυμα.

 

Από το Εργαστήριο

 

  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
  • Yπεύθυνος αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19